torstai 29. joulukuuta 2016

Ready for rumble

Taas mentiin, nimittäin selkätreenin parissa. Selkätreeni on aina ollut mulle jotenkin erityisen mieluinen, eikä siinä ole ikinä ollut mitään vaikeuksia, kuten sitten taas esim olkapäiden tai ja hauis/ojentajatreenin kanssa.

 kyse ei suinkaan ole siitä, ettenkö saisi oikeassa lihaksessa tuntumaan, tai ettenkö osaisi treenata näitä lihasryhmiä, vaan yksinkertaisesti siitä, että ne ovat niin pieniä lihasryhmiä. Mikä taas tarkoittaa sitä että ne väsyvät helposti ja jo yhdenkin liikkeen jälkeen saattaa hauis olla niin pumpissa, että olo on kuin Bull Mentulalla.

Selkätreeni ei aina kuitenkaan ole ollut niin hauskaa ja hohdokasta kuin ehkä annan olettaa. Sain joskus muutama vuosi sitten pt:ltäni hänen vanhat vetoremmit, sillä en ollut aiemmin niitä edes ikinä käyttänyt. Hänellä itsellään on Verset käytössä ja niitä kokeillessani, päätin että ne on saatava. Kuitenkin hintalappua katsellessa (69€) oli ne hankintalistalla pitkään.

Päädyin kuitenkin tilaamaan ne, enkä ole katunut kertaakaan. Minulta on murtunut erittäin monta sormea, sekä peukaloiden nivelet ovat entisen harrastukseni parissa murskautuneet olemattomiksi. Tämä siis syy sille, miksi joskus selkäreenit jäivät puolitiehen, kun hermot menivät kun selkäräkkiä ei vedetty edes 60kg. ja sehän vasta vituttaakin :D 



Eilinen treeni oli ihan jees, eri salilla kuin omalla tuntuu olevan aina vaikea aloittaa ja inhottaa pällistellä salilla, niin kuin ei tietäisi mitä tehdä, mutta tilojen  ja painojen hahmottaminen vie aina aikansa. Sittenkun oikeat välineet löytyvät niin johan rauta nousee ;)
Tänään olisi vuorossa jalat, tarkemmin ottaen takareidet ja pylly, se kaikkien naisten lempitreeni. (Paitsi mun) Sain tällä viikolla kotiini pappani vanhan kuntopyörän, jolla olen joka ilta vähintään 15min polkenut. Etureidet siitä syystä tuntuu ottaneen itteensä niin paljon, että raiskataan sitten takareisiä. Menen jälleen samalle salille kuin eilen, eli saa vähän taas tsuumailla että mitähän oli missäkin. Sielä kuitenkin on hirveän kevyt smith, joten eristäviä liikkeitä on paljon tiedossa! 

hauskoja treenejä! :) M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti