torstai 5. tammikuuta 2017

New Year, Same Me





























 Noniiin, vihdoin se on täällä UUSIVUOSI, mutta edelleen ne samat kujeet.. Ei vissiin ihan hirveätä elämäntaparemonttia ole tiedossa, kun jatketaan tutulla samalla kaavalla kuin aina ennenkin. Treenejä tulee viikkoon niin monta kuin mahtuu, samoilla eväillä kuin ennenkin. Mennään salille kun huvittaa mennä ja tehdään kaikkia erikseen niinkuin aina ennenkin tähän asti. 

 Mitään varsinaista treenijakoa mullahan ei ole, vaikka semmoinen on toki joskus luotu, silloin ennen ajanlaskun alkua. Pyrin tekemään kuitenkin kerran - pari viikkoon kaikki osat mitä mulle on siunattu, selän teen poikkeuksetta aina erikseen, jalat myöskin pyrin jakamaan etu- sekä takareidet/pylly osastoille, olkapäät, rinta ja turhuudet eli hauis/ojentaja. Yleensä sisällytän myös vatsa ja selkälihakset joko selkätreeniin tai jonkun turhan lihasryhmän kanssa.

























Hyvin jalkapainoitteiselta on treenit taas näyttäneet mutta sitä ne eivät ole olleet. Selkää on hakattu ja eilen tehtiin nämä turhuudet alta pois eli hauis ja ojentajatreeni.

 

Hauiskääntö tangolla maaten - ojentaja yhdellä kädellä - hauiskääntö mutka tangolla 

Siihen vielä päälle muutamat muut liikkeet kuten dippi laitteessa, molemmin käsin tangolla ojentajaa yms.

Sain muuten edesmenneeltä vaariltani jääneen kuntopyörän kotiini. Se tuotiin minulle viime tiistaina ja voi sitä ilon määrää :-) Olen tunnetusti maailman laiskin ihminen tekemään aerobista, se on jotenkin niin hidasta ja tylsää, kyllähän se hapottaa, mutta silti se on niin kamalan vaivalloista ( tekosyitä) heh heh. Mutta kuulkaas nyt on siihenkin asiaan muutos!

Olen pyöräillyt miltei joka päivä vähintään 15minuuttia ja parhaimillaan 1,5h (vahingossa, katsoin leffaa samalla :-D) mutta keskimäärin noin 30minuuttia per päivä. Se menee erittäin äkkiä, kun laittaa hyvän sarjan pyörimään ja polkee menemään. Kyllä ois PT nyt ylpeä jos olisin valmennuksen alla.. 

Hyvää loppuviikkoa, jään itse tänään 4 päivän vapaille ..  <3 M




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti