keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Story of my fit fat life



Tervetuloa seurailemaan minun fit fat gym neuroottista elämää. Täällä kirjoittelee 21-vuotias neitokainen joka rakastaa ruokaa ja salilla käymistä. En ole elämältäni kokki, en fitness urheilija - en nyt, enkä välttämättä koskaan. Teen asioita jotka tuntuvat minusta hyvältä ja mitä minä elämältäni haluan.

Elämässäni on henkilöitä, joille fitness on pyhä ja elämäntapa. Elämässäni on monia urheilijoita, niin yksilölajeissa kuin joukkuelajeissakin. Olen itsekkin ollut tiimipelaaja monia vuosia, joka päättyi lopulta toiseen neuroottiseen ongelmaani - nimittäin työntekoon. Olen aina ollut kovatyttö tekemään töitä ja näin ollen täytettyäni 18 ne pallopelit jäivät siihen ja alkoi itsensä elättämisen talkoot ja oman elämän työstäminen!

Tältä elämäni näyttää pääosin, puhdasta ruokaa (välillä ei niinkään..) liikuntaa ja vähän lisää liikuntaa..

En tee liikunnasta numeroa, jos en kerkeä salille, silloin en yksinkertaisesti kerkeä. Jos en jaksa mennä niin en myöskään mene. Toki välillä voi fiilis olla paska, mutta salille raahautumisen jälkeen tunnelma on toinen. Reeni kulkee ja elämä hymyilee - that's whats life is all about.

En ole (vielä) niin täynnä fitnesstä että en sallisi itselleni huvituksia, etten söisi paskaa tai kävisi ulkona. Tottakai käyn, olenhan vain ihminen. 



  








Valitettavasti monet ihmiset ympärillä eivät aina tajua jos et juo alkoa tai lähde joka päivä mäkkäriin. Mutta koen kuitenkin oman onnellisuuteni tärkeämmäksi kuin heidän tarpeensa. En halua tuomita/laiminlyödä ketään, haluan vain luoda toista näkökulmaa asioihin. 

Mikä siis olen? Itsekoen olevani vain ihminen joka tekee asioita oman hyvinvointinsa tähden. Elämä on juuri niin vaikeeta kuin siitä itse tekee.

Kerron mielelläni lisää, kun päästään pidemmälle, tässä kuitenkin pintaraapaisu siitä mitä on tulossa ja mitä minä teen!

Tervetuloa seurailemaan!

ps. Minut löytää instagramista nimimerkillä Suskidd 

<3 M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti